Launch Trailer voor RollerCoaster Tycoon Adventures

Bouw en deel de tofste pretparken!

RollerCoaster Tycoon Adventures is nu uit op de Nintendo Switch. Ter ere hiervan is een speciale launch trailer gemaakt. Voor het eerst is een spel uit deze klassieke reeks speelbaar op de Nintendo Switch. In de trailer zijn dan ook diverse features te zien die terugkomen in deze Switch-game. Ga jij deze game halen? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

8 gedachten over “Launch Trailer voor RollerCoaster Tycoon Adventures

Geef een reactie