Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Er zijn geen plannen voor een Zelda: Skyward Sword remake voor de Switch

Er gingen geruchten rond dat er een remake van Zelda: Skyward Sword naar de Switch zou komen, alleen staat dit niet op de planning.

Er gingen geruchten rond dat er een remake van Zelda: Skyward Sword naar de Switch zou komen, alleen staat dit niet op de planning.

De geruchten begonnen toen Eiji Aonuma, de series producer, tijdens een concert in Japan volgens bijwoners een hint gaf dat er een remake zat aan te komen van Zelda: Skyward Sword. Dit gerucht kreeg al snel veel aandacht, daarom ging de website Eurogamer een woordje spreken met de woordvoerder van Nintendo om dit gerucht te kunnen opklaren. De woordvoerder van Nintendo zei : ” Op dit moment hebben wij geen plannen om Zelda: Skyward Sword uit te brengen voor de Nintendo Switch”.

Nu is dit natuurlijk een duidelijke statement, maar toch moeten we onze hoop nog niet laten varen voor een toekomstige Zelda: Skyward Sword remake. ”Op dit moment” betekend niet dat het niet zal gebeuren, dus hou de site in de gaten en we zullen jullie zo snel mogelijk inlichten als er toch een remake op de planning staat!

Wat denk jij? Zal er eventueel een remake komen van deze klassieke Zelda-game? Laat het ons weten in de reacties!