Er zijn geen plannen voor een Zelda: Skyward Sword remake voor de Switch

Er gingen geruchten rond dat er een remake van Zelda: Skyward Sword naar de Switch zou komen, alleen staat dit niet op de planning.

De geruchten begonnen toen Eiji Aonuma, de series producer, tijdens een concert in Japan volgens bijwoners een hint gaf dat er een remake zat aan te komen van Zelda: Skyward Sword. Dit gerucht kreeg al snel veel aandacht, daarom ging de website Eurogamer een woordje spreken met de woordvoerder van Nintendo om dit gerucht te kunnen opklaren. De woordvoerder van Nintendo zei : ” Op dit moment hebben wij geen plannen om Zelda: Skyward Sword uit te brengen voor de Nintendo Switch”.

Nu is dit natuurlijk een duidelijke statement, maar toch moeten we onze hoop nog niet laten varen voor een toekomstige Zelda: Skyward Sword remake. ”Op dit moment” betekend niet dat het niet zal gebeuren, dus hou de site in de gaten en we zullen jullie zo snel mogelijk inlichten als er toch een remake op de planning staat!

Wat denk jij? Zal er eventueel een remake komen van deze klassieke Zelda-game? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

5 gedachten over “Er zijn geen plannen voor een Zelda: Skyward Sword remake voor de Switch

 • 28/11/2018 om 18:16
  Permalink

  Hier geloof ik dus helemaal niks van.
  Natuurlijk gaat Nintendo niet opeens zeggen ‘ja Skyward Sword komt naar Switch’
  Die aankondiging doen ze zeer waarschijnlijk tijdens een Direct.
  Die aankondiging gaan ze natuurlijk niet eerder doen omdat een journalist erom vraagt.

  Daarnaast heeft Nintendo in het verleden veel vaker gezegd dat ze ergens geen plannen voor hadden, terwijl dat wel het geval was. Zo zei Nintendo de dag voor de aankondiging van de DS Lite dat ze geen plannen hadden voor een DS revision, wat wel het geval bleek te zijn.

 • 28/11/2018 om 18:30
  Permalink

  Denk dat ze dit ontkennen om het als een verrassing voor een nintendo direct te onthullen. Hoewel misschien willen ze eerst nog wat wiiu games ported voordat ze aan de wii games gaan beginnen.

 • 29/11/2018 om 08:07
  Permalink

  Gek, mijn eerste gedachte was ook: misschien zijn er geen plannen, omdat hij al klaar is…
  Maar ik zie de hoop ook bij andere reageerders en zie ineens dat de reactie op de ontkenning is : dat is vast een grapje. Zou het? Ik hoop dat ze nog een keer alle zelfde games in één megabundel op de switch uitbrengen.

Geef een reactie