Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Trailers Mario Tennis Aces tonen Petey Piranha en Shy Guy

De laatste toevoegingen voor dit jaar in sportieve videobeelden.

De laatste toevoegingen voor dit jaar in sportieve videobeelden.

Mario Tennis Aces werd eerder dit jaar uitgebracht en heeft ten opzichte van zijn voorganger stappen vooruit gemaakt. Hierbij kan gedacht worden aan het implementeren van een verhaalmodus, verschillende tennisbanen en een boel personages. De hoeveelheid personages die aanwezig zijn in Mario Tennis Aces werden maandelijks aangevuld. Spelers konden een nieuw personages krijgen door mee te doen aan een Online Tournament. Na het spelen van een potje was het al mogelijk om aan de slag met een nieuw personage. Zo werd het mogelijk om met Birdo, Diddy Kong en Paratroopa de tennisbanen te betreden. Maar meer personages zijn onderweg!

Zo werd vorige week personages voor begin 2019 onthuld, waaronder Luma en Pauline. Maar voordat het nieuwe jaar van start gaat wordt een blik geworpen op toekomstige personages die dit jaar nog gaan verschijnen, namelijk Petey Piranha en Shy Guy. In de onderstaande beelden staan beide personages in de spotlight, waardoor je kennis kan maken met hun speciale aanvallen. Beide personages worden komende maand verwacht.