Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win de fysieke versie van Snake Pass (verlopen)

Snake Pass

In samenwerking met Super Rare Games mogen wij een erg zeldzame prijs weggeven.

Vlak na de release van de Nintendo Switch, kwam de komische puzzelgame Snake Pass uit op het platform. In deze game speel je als de slang Noodle en moet je je weg kronkelen door verschillende levels en ondertussen meerdere puzzels oplossen en items verzamelen. Nu ruim anderhalf jaar later heeft deze geweldige puzzel platformer een fysieke versie gekregen dankzij het team van Super Rare Games. Van deze fysieke versie zijn er maar 4.000 gemaakt en wij mogen er één van weggeven.

Wat moet je ervoor doen? Het enige wat je hoeft te doen is een account hebben op Daily Nintendo en met het gekoppelde mailadres een mail sturen naar info@dailynintendo.nl met daarin het volgende:

  • Welke indie titel vind jij het waard (en waarom) om een gelimiteerd fysiek exemplaar te krijgen van Super Rare Games.
  • Jouw Daily Nintendo gebruikersnaam
  • In het onderwerp ‘Prijsvraag Snake Pass’ vermelden 

Je hoeft dus geen adresgegevens mee te sturen. Deze worden uitsluitend aan de winnaar gevraagd door te geven ter versturen van de prijs. Meedoen kan tot en met 29 november. Uit alle deelnemers wordt een winnaar random getrokken.

Snake Pass

Ben je benieuwd naar het overige aanbod van Super Rare Games? Kijk dan op hun site welke hier te bereiken is.
Al onze berichtgeving over Snake Pass is hier te vinden.

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.