Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Wat speelde de DN-redactie deze week?

Elke week laten verschillende redactieleden van Daily Nintendo weten met welke games ze zich hebben vermaakt en gaan vermaken.

Elke week laten verschillende redactieleden van Daily Nintendo weten met welke games ze zich hebben vermaakt en gaan vermaken.

Naast het feit dat we jullie elke dag het laatste Nintendo-nieuws brengen, hebben we natuurlijk ook een eigen leven en is de redactie dan ook ook meer dan genoeg bezig met gamen. Benieuwd met welke spellen de redactieleden van DN de tijd doorkomen? Je leest het wekelijks hier.

Randy

Ook afgelopen week heb ik flink wat tijd gestopt in Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor de Nintendo Switch. Daarnaast ben ik ook aan de slag gegaan met de shooter Sky Force Reloaded. Deze klassieke top-down shooter behoort tot een van mijn favoriete genres en met flink uitdagende levels kan ik me hier de komende dagen nog wel even mee bezig houden! Voor aankomende week staan zowel Sky Force Reloaded als Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! weer op de planning!

 

Robin

Afgelopen week heb ik Pokémon Let’s Go: Eevee gekocht en gespeeld. Mijn nieuwsgierigheid werd groot en door mijn positieve ervaring van het Post E3-evenement had ik besloten de titel te halen. Wat een geweldig spel dat er zo mooi uit ziet. Mijn dag kon toen al niet meer stuk en zeker niet meer toen ik in Mt. Moon zomaar een shiny Clefairy tegemoet liep. Ik ben van plan om volgende week nog meer Pokémon te vangen!

 

Younes

Hoewel ik deze week niet zoveel tijd had om te gamen heb ik hier en daar op mijn handheld consoles kunnen spelen. Pokémon Let’s go Pikachu is de versie die ik heb gekocht. Heb net mijn derde gym badge gewonnen in Vermilion City, en ben nu op weg naar Lavender Town. Mijn 3DS-systeem neem ik nog steeds overal mee! Online een paar potjes racen in Mario Kart 7 en uitdagende levels voltooien in Mario Maker 3DS, meer heb ik niet nodig om even te relaxen!

 

En wat heb jij deze week gespeeld? Op het forum kun je elke week met onze community delen met welke titels jij je hebt vermaakt!

Deel nu meteen jouw aanwinsten en speelsessies met onze leden!