Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 24

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Dit is alweer de op een voor laatste blog samenvatting voor de release van de game, het aftellen kan nu echt beginnen.

19 november 2018

Robin draagt wederom zijn Levin Sword en vier verschillende boeken! Net als in Fire Emblem: Awakening kunnen deze wapens slechts een beperkt aantal keren worden gebruikt, dus gebruik ze verstandig. Je kunt zowel als de mannelijke als de vrouwelijke versie spelen!

 

20 november 2018

De nieuwe hulptrofee Guile komt rechtstreeks uit Street Fighter! Hij wacht geduldig af… en deelt dan een Flash Kick uit aan iedereen die te dichtbij komt! Je kunt dus maar beter uit z’n buurt blijven.

21 november 2018

Je kunt nu luisteren naar “King Bowser”. Geniet van dit arrangement, dat gemaakt is door Koji Kondo, en denk nog eens terug aan je gevechten met Bowser!

 

Waarschijnlijk herken je Zelda’s look van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Ze gebruikt magische krachten om te teleporteren en te weerkaatsen. Met haar ultieme smash sluit ze tegenstanders op in de Triforce of Wisdom. Als de tegenstander 100% schade of meer heeft, resulteert dit in een directe KO!

 

22 november 2018

PAC-LAND is terug uit Super Smash Bros. Ultimate. Dit is een automatisch scrollend level waarin de omgeving continu verandert. Er zijn ook een paar verborgen geheimen uit de originele versie van PAC-LAND. Kun jij ze allemaal vinden?

23 november 2018

Hij grijpt vechters met z’n lange pollepel en mengt ze in een ketel! De ongelukkige tegenstander loopt steeds meer schade op terwijl de chef voedsel kookt. Je kunt zijn maaltijd vervolgens gebruiken om te herstellen (denk alleen niet aan het recept)!

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie