Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon: Let’s Go, Pikachu & Eevee concept art

Er is veel nieuwe conceptart opgedoken in de nieuwe guide voor Pokémon Let's Go Pikachu & Eevee, kijk je mee?

Er is veel nieuwe concept art opgedoken in de nieuwe guide voor Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee, kijk je mee?

Ben je een grote Pokémon fan en geniet je nu misschien wel van de nieuwste titels in de reeks, maar vraag je je af hoe bepaalde factors van het spel tot stand zijn gekomen? Nou dan heb ik goed nieuws voor je! In een nieuw boek die als een guide dient voor Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee staat een boel concept art die de meeste nog niet gezien hebben. Zo worden niet alleen de designs van Blue, Green en Red onder de loep genomen maar ook de verschillende faculteiten in de Kanto-regio.

Benieuwd naar de concept art? Bekijk ze alle 30 hieronder!