Pokémon: Let’s Go, Pikachu & Eevee concept art

Er is veel nieuwe concept art opgedoken in de nieuwe guide voor Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee, kijk je mee?

Ben je een grote Pokémon fan en geniet je nu misschien wel van de nieuwste titels in de reeks, maar vraag je je af hoe bepaalde factors van het spel tot stand zijn gekomen? Nou dan heb ik goed nieuws voor je! In een nieuw boek die als een guide dient voor Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee staat een boel concept art die de meeste nog niet gezien hebben. Zo worden niet alleen de designs van Blue, Green en Red onder de loep genomen maar ook de verschillende faculteiten in de Kanto-regio.

Benieuwd naar de concept art? Bekijk ze alle 30 hieronder!

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Pokémon: Let’s Go, Pikachu & Eevee concept art

Geef een reactie