Nieuwe afbeeldingen Japanse figurines van Nintendo-personages

Er komen hoogwaardige figurines aan van Professor Layton en Beam Kirby, evenals van Ethan en Green uit Pokemon!

Bij WonHobby Gallery, een speciaal evenement in Japan voor figurines, zijn nieuwe afbeeldingen vrijgegeven voor nieuwe figurines van Nintendo-personages! Het evenement vond plaats in Akihabara en was speciaal gericht op Nintendo-liefhebbers. Het is noemenswaardig dat de figurines van Layton en Kirby worden uitgegeven in Nendoroid-formaat. Dit zijn hoogwaardige chibi-actiefiguren die je in verschillende poses kunt plaatsen. Ook komen ze vaak met een boel verschillende gezichtsuitdrukkingen. Er is tot dusver nog geen informatie over de releasedatum van de figurines.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

6 gedachten over “Nieuwe afbeeldingen Japanse figurines van Nintendo-personages

Geef een reactie