I am the Hero gameplay beelden

Benieuwd hoe de game eruit ziet?

Eerder deze maand werd bekend gemaakt dat I am the Hero nog deze maand naar de Switch kwam. Hoewel wij eerder berichte dat de game een release zou zien op 22 november is dit uitgesteld naar 30 november. Om mensen wel alvast een voorproefje van de game te kunnen geven is er nu een online video verschenen, waarbij je de eerste 26 minuten van de game kunt bekijken. Deze video kun je hieronder bekijken.

I Am the Hero is een retro beat’em up fighting game dat het verhaal verteld van een held met een fantastisch maar mysterieus verleden. Is hij wel de held die hij denkt dat hij is? Of verbergt hij zijn verleden vanwege geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen?

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie