Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Release datum Omensight bekend

De game is uitgesteld naar december.

Omensight stond orgineel gepland voor release deze maand, maar is uitgesteld naar december. Dat heeft Spearhead games bekend gemaakt. De titel is inmiddels goedgekeurd door Nintendo en zal nu op 13 december verkrijgbaar zijn in de Switch e-shop. De trailer kun je hieronder bekijken.

Omensight is een action murder mystery game en het spirtuele vervolg op Stories: The Path of Destinies. Jij speelt als een Harbringer, een mythische krijger die alleen verschijnt in tijde van hoge nood. Het land Urralia wordt verscheurd door een gewelddadige oorlog, en ’s nachts zie jij hoe het dit land vernietigd wordt door een kwaadaardige god. Het is aan jou om dit tegen te gaan, maar hoe? Het enige wat je weet is dat het begon met een mysterieuze moord…