Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer personages in Mario Tennis Aces

Nintendo heeft zojuist drie nieuwe personages aangekondigd!

Nintendo heeft zojuist drie nieuwe personages aangekondigd!

Mario Tennis Aces werd eerder dit jaar uitgebracht en heeft ten opzichte van zijn voorganger stappen vooruit gemaakt. Hierbij kan gedacht worden aan het implementeren van een verhaalmodus, verschillende tennisbanen en een boel personages. De hoeveelheid personages die aanwezig zijn in Mario Tennis Aces werden maandelijks aangevuld. Spelers konden een nieuw personages krijgen door mee te doen met een Online Tournament. Na het spelen van een potje was het al mogelijk om aan de slag met een nieuw personage. Zo werd het mogelijk om met Birdo, Diddy Kong en Paratroopa de tennisbanen te betreden. Maar meer personages zijn onderweg!

Het Japanse bedrijf liet zojuist weten dat in het begin van het nieuwe jaar drie personages toegevoegd gaan worden. Het betreft Luma, Pauline en Boom Boom die elk een maand vertegenwoordigen. Zo zal Luma in januari beschikbaar zijn, Boom Boom in februari en Pauline neemt maart voor haar rekening. De aankondiging ging gepaard met een trailer, welke hieronder is toegevoegd. Kijk jij uit naar een van deze personages? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!