Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De Three Mage-Sisters stralen als laatste Dream Friends in nieuwe trailer

Drie personages in één!

Drie personages in één!

Inmiddels zijn alle Dream Friends voor de laatste update van Kirby Star Allies aangekondigd en hebben we iedereen al een beetje in actie gezien. Iedereen op het laatste drietal na. Francisca, Flamberge en Zan Partizanne maken hun opwachting als laatste Dream Friends in een nieuwe trailer. Net als Rick, Coo en Kine zijn ze drie personages in één, maar ze werken net iets anders.

Alle drie de zussen hebben namelijk een compleet eigen moveset en je kan vrijelijk tussen ze wisselen. Zo gebruikt Francisca vooral ijsgebaseerde aanvallen, slaat Flamberge met haar vuurzwaard in het rond en gebruikt Zan Partizanne haar bliksemsnelle partizaan. Het is duidelijk dat ze een heel veelzijdige groep Dream Friends zijn.

De gratis update waarin de Three Mage-Sisters – en Magolor, Taranza en Susie – speelbaar worden, verschijnt op 30 november.