Black Friday! Welke games heb jij op de kop getikt?

Deel jouw aankopen met ons!

De laatste jaren lijkt het dat Amerikaanse feestdagen alsmaar meer komt overwaaien naar ons kikkerlandje. Hierbij kan gedacht worden aan Halloween, maar ook aan Black Friday. Het laatst genoemde evenement staat in teken van sterk afgeprijsde producten, waarvoor mensen in de nachtelijke uren wachten bij een winkel en letterlijk elkaar de haren in vliegen om die ene artikel te kunnen bemachtigen. Hoewel dit in mindere mate aanwezig is in Nederland, neemt Black Friday alsmaar grotere vormen aan in Nederland. Dit uit zich in veel acties, zowel online als in de winkel.

Verschillende (web)winkels hebben afgelopen weken al flink geadverteerd voor Black Friday en hebben afgelopen dagen artikelen afgeprijsd, waaronder spelcomputers en games. Dit geldt ook voor Nintendo die een aantal prijzen van de 3DS-, Wii U- en Switch-games hebben gereduceerd, waardoor het aantrekkelijk is om een nieuwe game te kopen voor de donkere dagen. Wij zijn dan ook benieuwd in hoeverre jij gebruik heb gemaakt van een Black Friday-actie. Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

14 gedachten over “Black Friday! Welke games heb jij op de kop getikt?

 • 23/11/2018 om 11:15
  Permalink

  Heb m’n standaard PS4 vervangen voor de PS4 Slim met Spider-Man + 2 controllers bundel. De Slim maakt een stuk minder herrie en wordt ook minder warm.
  Daarnaast Horizon Zero Dawn en Shadow of the Colossus voor €19,- per stuk besteld.

 • 23/11/2018 om 22:09
  Permalink

  Starlink, dragonball fighters Z en triforce heroes in mn winkelmandje gehad.
  Maar uiteindelijk niet gekocht omdat ik die dit jaar waarschijnlijk toch niet kan spelen.

  Wel een mirco SD kaart om in de toekomst meer digitale Switch games te kunnen halen.

  • 24/11/2018 om 00:16
   Permalink

   Ik heb ook een 265 GB Micro SD kaart gekocht van 100 voor 50,- bij Bol. Handig voor de toekomst aangezien ik nu al tegen het limiet aanloop van 32 GB op de switch!

 • 24/11/2018 om 14:10
  Permalink

  Ik zag veel goede aanbiedingen maar ik heb eigenlijk niets nodig. Uiteindelijk is mijn Black vrijdag geëindigd in 10 cent korting op een USB C to VGA converter van Aliexpress…
  En verder natuurlijk de Super Mario Party bundle, goede deal maar geen black friday deal.

 • 27/11/2018 om 08:35
  Permalink

  Ik heb voor de 3DS en Switch wat games gescoord, alles is fysiek

  3DS:
  * Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons Super Mario Bros. Edition
  * Chibi-Robo! Zip Lash
  * Shantae and the Pirate’s Curse
  * Hey! Pikmin

  Nintendo Switch

  * Sine Mora EX
  * Lumo

  Gamecube (ja ook wat voor gescoord)

  * Pikmin 2

Geef een reactie