Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Black Friday! Welke games heb jij op de kop getikt?

Deel jouw aankopen met ons!

Deel jouw aankopen met ons!

De laatste jaren lijkt het dat Amerikaanse feestdagen alsmaar meer komt overwaaien naar ons kikkerlandje. Hierbij kan gedacht worden aan Halloween, maar ook aan Black Friday. Het laatst genoemde evenement staat in teken van sterk afgeprijsde producten, waarvoor mensen in de nachtelijke uren wachten bij een winkel en letterlijk elkaar de haren in vliegen om die ene artikel te kunnen bemachtigen. Hoewel dit in mindere mate aanwezig is in Nederland, neemt Black Friday alsmaar grotere vormen aan in Nederland. Dit uit zich in veel acties, zowel online als in de winkel.

Verschillende (web)winkels hebben afgelopen weken al flink geadverteerd voor Black Friday en hebben afgelopen dagen artikelen afgeprijsd, waaronder spelcomputers en games. Dit geldt ook voor Nintendo die een aantal prijzen van de 3DS-, Wii U- en Switch-games hebben gereduceerd, waardoor het aantrekkelijk is om een nieuwe game te kopen voor de donkere dagen. Wij zijn dan ook benieuwd in hoeverre jij gebruik heb gemaakt van een Black Friday-actie. Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!