Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Susie maakt haar opwachting in trailer

Meer vrienden voor Kirby in aantocht.

Meer vrienden voor Kirby in aantocht.

Eerder deze week kon je bij Daily Nintendo lezen dat Taranza als Dream Friend naar Kirby Star Allies komt. De berichtgeving werd aangevuld met een trailer waarin de moveset en oorsprong getoond werd. Hetzelfde geldt nu voor Susie die net als Taranza eind november naar het avontuur van Kirby komt.

De onderstaande video neemt je mee naar Kirby Planet Robobot, welke voor de Nintendo 3DS is verschenen. In een scene waarin een gevecht tussen onze roze held en Susie van start gaat, maak je kennis met de toekomstige Dream Friend. Voordat het gevecht los gaat barsten wordt snel overgeschakeld naar de meeste recente Kirby-avontuur. Vanaf dat moment zal je de unieke eigenschappen van Susie ontdekken. Kijk jij uit om met de nieuwe Dream Friends aan de slag te gaan?