Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Mario Party een van de snelst verkopende delen in serie

Het moet echter nog twee titels voor zich gelden.

Het moet echter nog twee titels voor zich gelden.

De Nintendo Switch heeft sinds zijn release met verschillende games al meerdere verkooprecords verbroken en lijkt aardig op weg om de volgende te bewerkstelligen. Ditmaal betreft het Super Mario Party, welke vorige maand werd uitgebracht.

De elfde hoofdtitel in de serie werd door recensenten beloond met mooi cijfers. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben gehad dat de serie terug naar zijn oorsprong ging, waardoor het weer mogelijk werd om zelfstandig een route te lopen. De ontwikkelaars hebben niet alleen geluisterd naar de fans, maar deden er een schepje bovenop. Dit krijgt vorm door een unieke gameplay-ervaring aan te bieden, door meerdere Switch-systemen aan elkaar te koppelen om unieke minigames te spelen.

Super Mario Party werd niet alleen beloond met mooie cijfers, de game wist zich ook goed te verkopen. Dit heeft er toe geleid dat Super Mario Party in Amerika tot een van de snelst verkopende delen in de serie is geworden. De game heeft enkel het allereerste deel en Mario Party 8 voor zich te dulden, maar wellicht dat Black Friday en de Joy-con bundel daar verandering in gaan aanbrengen.

Heb jij Super Mario Party al of wacht jij op een mooie aanbieding? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!