Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

V-Rally 4 krijgt eindelijk een releasedatum

Na lang wachten weten we nu wanneer V-Rally 4 op de Switch zal verschijnen.

Op 14 maart schreven we voor het eerst over de komst van V-Rally 4 naar de Switch. Met enige vertraging is dan nu een definitieve lanceringsdatum bekend gemaakt: Dit spel verschijnt op 13 december.

In het originele artikel werd nog gesproken over een verwachte lanceringsdatum ergens in september. In de maanden daarna kregen we steeds meer trailers te zien maar het werd stel omtrent de verschijningsdatum. Ook september ging voorbij zonder dat we een concrete datum kregen.

Vandaag werd dan bekend dat het spel toch nog dit jaar te spelen zal zijn. Tenminste… als je in Europa woont! Waar we vroeger nog vaak enkele weken of maanden moesten wachten nadat een spel in Amerika uit was gekomen zien we de laatste tijd steeds vaker dat spellen eerst in Europa uit worden gebracht. Zo ook bij V-Rally 4. Waar Europa dit spel al op 13 december kan gaan spelen moeten de Amerikanen nog wachten tot februari 2019.

Ga jij dit spel halen wanneer het volgende maand verschijnt? Laat het ons weten in de reacties.