Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japan krijgt speciale amiibo collectie

Deze oplage met 63 Amiibo is wel érg gelimiteerd.

Er is vandaag een bijzondere collectie gelanceerd op de Japanse Amazon. Met deze aankoop heb je in een keer bijna alle Super Smash Bros. amiibo.

Nintendo lanceerde de eerste amiibo precies vier jaar geleden. Het ging toen enkel om karakters die te gebruiken waren in het net uitgebrachte spel Super Smash Bros. for Wii U. Al snel waren alle winkels door hun voorraad heen en verschenen de plastic figuurtjes voor enorme bedragen op sites als marktplaats en eBay. Sinds die tijd is er wel het een en ander veranderd. Verschillende amiibo hebben een reprint gehad en er zijn nog veel meer amiibo bijgekomen.

Toch zijn er nog genoeg mensen die hun set niet compleet hebben kunnen maken, sterker nog, er zijn een hoop mensen die de Wii U helemaal links hebben laten liggen en daardoor nog bijna geen enkele amiibo hebben. Voor die laatste groep mensen komt er nu een oplossing.

Amazon Japan heeft bekend gemaakt dat ze een set zullen verkopen met daarin 63 verschillende figuurtjes van de Super Smash Bros.-serie. De set verschijnt in een mooie verzameldoos en zal ook een extra poster bevatten. Wanneer deze set verschijnt is nog niet bekend en ook naar een prijs zullen we nog even moeten gissen. Goedkoop zal het echter niet worden, amiibo kosten normaal al €15,- per stuk.

Wat de prijs mogelijk nog verder opdrijft is de geringe beschikbaarheid. Amazon Japan heeft aangegeven slechts 50(!) van deze unieke sets te gaan verkopen. Wil je graag in één keer alle Smash Bros.-figuurtjes hebben zal je niet alleen diep in de buidel moeten tasten je moet ook erg snel zijn en alert blijven!

Zou jij deze collectie kopen als je de kans kreeg? Laat het ons weten in de reacties.