Bendy and the Ink Machine voorzien van launch trailer

De griezelige survival horror game is vanaf nu beschikbaar op je Switch! 

Vanaf vandaag kunnen we overal gaan griezelen met Bendy and the Ink Machine. De populaire survival horror game is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

In Bendy and the Ink Machine kruip je in de huid van Henry, een gepensioneerde cartoon tekenaar. Hij verkent de verlaten animatiestudio van Joey Drew Studios. Hier zal hij de demonen van zijn verleden bezoeken, Met verrassende elementen zal Bendy and the Ink Machine proberen om jou de stuipen op het lijf te jagen!

Bendy and the Ink Machine is vanaf vandaag in de Nintendo eShop te vinden. Je kunt hieronder de trailer bekijken.

 

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 18 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie