Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

YouTubers Life: OMG Edition krijgt gameplaybeelden

Benieuwd naar dit spel wat morgen in de eShop te vinden is? Bekijk dan de laatste beelden.

Afgelopen week schreven we al dat Youtubers Life: OMG Edition deze maand nog naar de Switch zou komen. Inmiddels weten we dat dit morgen zal gaan gebeuren en hebben we ook meteen wat gameplaybeelden. 

In dit simulatiespel speel je het leven na van een bekende YouTuber. Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om net zo bekend te zijn als PewDiePie of EnzoKnol? Hier vind je het uit! Een succesvol YouTube-kanaal bestaat namelijk uit meer dan alleen maar video’s opnemen.

Naast het opnemen van je films zal je deze ook moeten editten. Als je echt beroemd wil worden is promotie van je kanaal ook ontzettend belangrijk. Netwerken of samenwerken met andere YouTubers zorgt er ook voor dat je meer bezoekers naar je kanaal brengt. Al deze aspecten zullen ook terugkomen in dit spel.

In onderstaande video is het eerste uur aan gameplay alvast te zien. Daaruit blijkt dat je zelfs in het eerste uur al best veel variatie in het spel voorgeschoteld krijgt.

Dit spel is een leuke manier om een beeld te krijgen van het leven van een YouTuber. Denk jij dat je het in je hebt om een wereldster te worden? Vind het zelf uit in dit spel wat vanaf morgen beschikbaar zal zijn in de Nintendo eShop.