Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Storm Boy: The Game footage

Een spel gebaseerd op een kinderboek van 1964, genaamd ''Storm Boy''

Een spel gebaseerd op een kinderboek van 1964, genaamd ”Storm Boy”

Je ziet niet vaak dat er een spel uitgebracht wordt dat gebaseerd is op een oud kinderboek, toch kan het. Storm Boy speelt zich af op de Zuid-Australische stranden en gaat over een jongetje die pelikanen in nood red en ze verzorgd.  Een van die pelikanen wordt later zijn beste maatje, en gaan samen veel nieuwe avonturen tegemoet.

Heb je zin in een rustig spel die zich meer focust op het verhaal aspect in plaats van de gewoonlijke actie? Dan is Storm Boy de perfecte titel voor jou! Benieuwd naar meer gameplay van deze Switch-titel? bekijk de footage hieronder.

Zouden ze meer games van oude kinderboeken moeten maken? Laat het weten in de reacties!