Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Wat speelde de DN-redactie deze week?

Elke week laten verschillende redactieleden van Daily Nintendo weten met welke games ze zich hebben vermaakt en gaan vermaken.

Elke week laten verschillende redactieleden van Daily Nintendo weten met welke games ze zich hebben vermaakt en gaan vermaken.

Naast het feit dat we jullie elke dag het laatste Nintendo-nieuws brengen, hebben we natuurlijk ook een eigen leven en is de redactie dan ook ook meer dan genoeg bezig met gamen. Benieuwd met welke spellen de redactieleden van DN de tijd doorkomen? Je leest het wekelijks hier.

Randy

De afgelopen week heb ik me flink weten te vermaken met Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor de Nintendo Switch. Persoonlijk vind ik ritme-spellen altijd erg leuk. Zo was Donkey Konga altijd een van mijn favorieten. Maar ook Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! is erg vermakelijk. Ondanks dat veel nummers totaal onbekend zijn (vooral Japans) zijn ze wel erg vrolijk en aanstekelijk! Tot nu toe heb ik dan ook zeker geen spijt van mijn aankoop en zal ik hier nog wel even zoet mee zijn.

 

Vincent

Naast het schrijven van verschillende verslagen voor school, kon ik afgelopen wat uurtjes kwijt in verschillende games. Als eerst ben ik aan de slag gegaan met GTA V: online. Van de zomer heb ik de PS4 van Jorden overgenomen, waardoor ik aanraking ben gekomen met gameseries die ik al jaren niet heb aangeraakt. Ondanks de pret die ik met de titel van Rockstar Games had, kreeg het weekend pas echt kleur met Pokémon: Let’s Go Pikachu! De game oogt prachtig en speelt heerlijk in op de nostalgische gevoelens die naar boven komen. Enig minpuntje tot zover is de moeilijkheidsgraad, die geen uitdaging lijkt te bieden.

En wat heb jij deze week gespeeld? Op het forum kun je elke week met onze community delen met welke titels jij je hebt vermaakt!

Deel nu meteen jouw aanwinsten en speelsessies met onze leden!