Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Deze zaterdag: speciale gathering bij de PokéStop Kinepolis

Pokémon Let's Go
Kom jij aanstaande zaterdag ook naar de PokéStop Kinepolis voor een speciale gathering?

Kom jij aanstaande zaterdag ook naar de PokéStop Kinepolis voor een speciale gathering?

Pokemon-fans opelet. Ter ere van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! vindt er een gathering plaats bij PokéStop Kinepolis (Jaarbeurs Utrecht), waarbij je je stem kunt uitbrengen voor jouw favoriete Pokémon: #TeamPikachu of #TeamEevee.

Heb je de games nog niet? Dan kun je ze daar meteen uitproberen op de Nintendo Switch. Trainers die al wel een Nintendo Switch en een Pokémon: Let’s Go game hebben, hebben daar de gelegenheid om te ruilen met elkaar. Ook krijg je dan een exclusieve Nintendo Switch-button. Youtubers xLinkTijger en JoostSpeeltSpellen zijn ook aanwezig om te stemmen op hun favoriet. Pokémon GO-spelers kunnen rondom de PokésStop extra Pikachu en Eevee vangen.

Wanneer: zaterdag 24 november

Stemmen tellen: zorg dat je er om 11.00 uur bent

Waar: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Dress code: kom verkleed als je favoriet, Pikachu of Eevee (of in de kleur van je favoriet: geel of bruin).