Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk nu de trailer voor Taranza in Kirby Star Allies

Queen Sectonia's handlanger voegt zich in de strijd tegen de duisternis.

Queen Sectonia’s handlanger voegt zich in de strijd tegen de duisternis.

De laatste Dream Friends zijn bekend, dus is het tijd voor wat individuele trailers waar elk van de nieuwkomers in de spotlights staat. Vandaag is het de beurt van Taranza, de handlanger van Queen Sectonia, de grote slechterik in Kirby Triple Deluxe. Taranza’s moveset is gebaseerd op de nieuwe Spider-kopieerkracht en zijn aanvallen uit zijn baasgevecht in Team Kirby Clash Deluxe.

Daarnaast heeft Taranza nog een aantal originele aanvallen, zoals het oproepen van de schim van Queen Sectonia of het planten van een gigantische Dream Stalk. Het lijkt erop dat fans van dit personage niet hoeven te klagen over het aantal verwijzingen naar eerdere games die de ontwikkelaars maken met deze spinachtige Dream Friend. Taranza zal samen met Magolor, Susie en de Three Mage-Sisters vanaf 30 november speelbaar zijn.