JacksQuest: Tale of the Sword krijgt trailer

Ga op avontuur met Jack!

Een nieuwe trailer voor de nieuwe Switch-titel, JacksQuest: Tale of the Sword, is vandaag uitgekomen voor de Nintendo Switch. Deze titel is het best te omschrijven als een Fantasy/Actie platformer met een traditionele pixel-stijl. Ben je benieuwd naar wat deze nieuwe titel allemaal te bieden heeft? Bekijk dan de nieuwe trailer hieronder. Veel kijkplezier!

Ga jij JacksQuest: Tale of the Sword halen? laat het ons weten in de reacties!

 

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie