Dragon Marked for Death uitgesteld naar eind januari

De release is helaas alweer uitgesteld. 

De game Dragon Marked for Death heeft het er maar zwaar mee. Eind vorig jaar berichte we nog dat de game 2017 niet ging halen en uitgesteld werd naar begin 2018, maar hoe langer het duurde, hoe onzekerder een concrete release datum werd. Na een aantal maanden werd een nieuwe release datum op 13 december 2018 gezet, maar ook dit zal helaas niet  worden gehaald. Dat heeft de ontwikkelaar laten weten. De release staat nu gepland op 31 januari.

Dragon Marked for Death is een 2D side-scrolling actie-RPG die je met vier spelers samen kan spelen. Je kruipt elk in de huid van een van de vier Dragonkin’s, allemaal met hun eigen unieke eigenschappen en vaardigheden. Tijdens de ruim 30 main quests neem je het op tegen vele vijanden en enorme eindbazen.  Een trailer kun je hieronder bekijken

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie