Civilization VI launch trailer

Het zesde deel van de Civilization franchise is nu beschikbaar voor de Switch!

Civilization VI is sinds enkele dagen te verkrijgen voor de Switch. Om dat te vieren heeft Nintendo een launch trailer online gezet, die je hieronder kunt bekijken.

Civilization is een turn-based spel waarin je vanuit het niets probeert een beschaving op te bouwen. Dit doe je door grondstoffen te verzamelen en je rijk uit te breiden én te verdedigen. Het is de bedoeling om het grootste rijk te bouwen dat de mensheid ooit heeft gekend.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie