Pokémon: Let’s Go, Pikachu en Eevee! krijgen lanceringstrailer

Plus een trailer met een hele bijzondere callback, inclusief muziek.

Pokémon Trainers wereldwijd kunnen vanaf vandaag aan de slag met Pokémon: Let’s Go, Pikachu/Eevee! Of je nu een doorgewinterde fan bent of pas komt kijken, de game belooft wat te hebben voor iedereen. Om de nieuwe release te vieren heeft Nintendo twee nieuwe trailers op zijn YouTube-kanaal geplaatst. De eerste trailer is de standaard releasetrailer, waarin nog even de belangrijkste punten van de game op een rij worden gezet. Daarnaast bevat deze trailer nog wat quotes uit verschillende reviews van de game.

De tweede trailer is vooral erg leuk voor de oudere Pokémon-fans. Deze trailer is namelijk gebaseerd op de originele opening van de Pokémon-anime, maar dan nagemaakt in Pokémon: Let’s Go, Pikachu/Eevee! Fans zullen de verschillende scenes uit de iconische opening wel herkennen, zeker in samenspel met de muziek. Beide trailers zijn hieronder te bekijken.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu/Eevee! is vanaf vandaag verkrijgbaar. Onze review zal in de loop van volgende week online verschijnen. 

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Pokémon: Let’s Go, Pikachu en Eevee! krijgen lanceringstrailer

Geef een reactie