Nieuwe beelden Warframe voor Switch

De populaire free-to-play shooter komt volgende week naar de Switch.

Nieuwe beelden zijn verschenen van Warframe op de Switch, de populaire free-to-play shooter die vanaf volgende week beschikbaar is. De beelden kun je hieronder bekijken.

In Warframe speel je als een van de leden van de Tenno, een ras van oude krijgers die zijn ontwaakt uit een eeuwenlange Cryo-Slaap. Het spel is online te spelen met vier spelers tegelijk. Deze versie van de game wordt ontwikkeld door Panic Button, de studio die ook DOOM en Wolfenstein naar Nintendo’s hybride console bracht.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie