Cattails komt naar Nintendo Switch

Dappere helden, trekken te velden in Cattails WOOHO- Oh…. Wacht…..

Ben je een écht kattenmens en zoek je een Switch-game die bij je past? Nou dan heb je geluk! In Cattails speel je als een kat die achtergelaten is door zijn familie in een bos en het in zijn eentje moet zien te redden. In dit bos zitten een paar gemene katten die jou alleen willen aanvallen, maar gelukkig zijn er ook genoeg andere katten in het bos die je wel willen helpen om te overleven. Ben je benieuwd naar de gameplay van Cattails, en wil je al een klein kijkje nemen in het verhaal? Bekijk de eerste 21-minuten van het spel hieronder:

Cattails is beschikbaar op 29 November, ga jij hem halen? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie