‘Tekort’ aan Pokemon Let’s Go: Eevee in Rusland

Eevee-fans op zoek naar een fysieke kopie van het spel hebben helaas flinke pech, vanwege een vreemde reden.

Gameshops in Rusland hebben er namelijk bewust voor gekozen om minder fysieke kopieën van Let’s Go: Eevee te verstrekken, gezien deze Pokemon ‘minder herkenbaar’ zou zijn dan Pikachu. Een vreemde keuze, gezien beide versies gelijkwaardig aan elkaar dienen te zijn. Wat de fysieke versies van het spel betreft hebben de Russen helaas geen keuze om te maken. Dit heeft dan ook gevolgen gehad voor de digitale aankopen; de Eevee-editie staat in de ranglijst van de Russische eShop nu dus ook 3 plaatsen hoger dan Pikachu.

Welke versie ga jij halen? Laat het ons weten in een reactie!

 

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

3 gedachten over “‘Tekort’ aan Pokemon Let’s Go: Eevee in Rusland

Geef een reactie