Spelers krijgen K.K. Sliders gitaar cadeau in Animal Crossing: Pocket Camp

Een tof cadeau ter ere van de eerste verjaardag van Pocket Camp!

Spelers zullen tot 14 december deze gitaar in hun brievenbus kunnen ontvangen. K.K. Sliders iconische gitaar is een bijzonder cadeau voor grote Animal Crossing-fans. Dit is het bericht dat Nintendo bij de nieuwste update heeft vrijgegeven omtrent dit cadeau:

For the third round of gifts celebrating the first anniversary of the Animal Crossing: Pocket Camp game, we’re giving everyone K.K. Slider’s prize guitar! If you place K.K. Slider’s prize guitar in your campsite, party-style K.K. will pop up from time to time! With party-style K.K. invited, the party is really going to be hopping!

Tijd voor een feestje, dus!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Spelers krijgen K.K. Sliders gitaar cadeau in Animal Crossing: Pocket Camp

Geef een reactie