R-Type Dimension EX komt naar de Nintendo Switch

Aliens….. ALIENS?!

R-Type Dimension EX bevat twee games (R-Type 1 en 2) en is een coin-op arcade game waarbij je je in elk level een weg schiet door hordes aliens. Dus heb je behoefte aan nostalgie of heb je gewoon zin in een oldschool spel? (of haat je aliens, dat kan ook). Dan is dit spel helemaal geschikt voor jou!

Bekijk nieuwe gameplaybeelden van R-Type Dimension EX hieronder:

Ga jij met R-Type Dimension EX aan de slag? laat het ons weten in de reacties

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “R-Type Dimension EX komt naar de Nintendo Switch

  • 15/11/2018 om 11:18
    Permalink

    Nostalgie ten top! Maar de old skool graphics zouden optioneel moeten zijn. Ik mis toch weer een opgepoetste versie.
    Wanneer maakt Parodius zijn entree naar de Switch?

Geef een reactie