Destiny Connect krijgt teaser website

Een gloednieuwe game voor je Nintendo Switch, maar wat houdt het in?

De gamedeveloper Nippon Ichi heeft laatst een nieuwe RPG aangekondigd genaamd “Destiny Connect”. In dit 3D-spel reis je door de tijd samen met je robot en kom je in zowel heden als in het verleden personages tegen die je zullen helpen op je reis. Als je in de problemen komt op je avontuur, heb je natuurlijk je robot nog. Met behulp van een reeks transformaties kan hij je helpen met verschillende gevechten tegen verschillende vijanden.

Verder is er nog niet veel bekend over het spel, wel heeft Nippon Ichi een teaser website voor het spel onthuld die je hier kunt bekijken.

Destiny Connect zal op 28 Februari verschijnen in Japan, wanneer het spel naar het westen komt is nog niet bekend.

Wat vind jij van deze nieuwe titel? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie