Harvest Life komt deze maand naar de Switch

Vandaag werd bekend dat Rokapublish Harvest Life naar de Switch brengt. Het spel zal vanaf 30 november verkrijgbaar zijn voor Nintendo’s hybride console.

In Harvest Life ben je als speler baas van een eigen boerderij. Hoewel dat misschien klinkt als een heerlijk rustig leventje zo op het platteland is niets minder waar. Je zal constant alles bij moeten houden, dieren die eten moeten hebben, planten die verzorgd moeten worden, noem maar op.

Gelukkig ben je niet helemaal alleen op de boerderij. In het dorp waar je woont zullen ook verschillende andere mensen wonen. Deze mensen kunnen soms ook nog met verzoeken komen waarop jij je boerderij aan kan passen. Als je dit doet zal je meer geld verdienen. Dit geld kan je dan weer gebruiken om nieuwe dieren te kopen of je land uit te breiden.

Alsof het bijhouden van een complete boerderij nog niet genoeg is zullen er ook nog verschillende hindernissen op je pad komen. Zo zal je soms hout moeten halen in een bos vol wolven en beren en moet je op zoek naar een verloren hond in een enge catacombe.

Zoals je merkt is dit veel meer dan het zoveelste boerderijspel. Bekijk hieronder vast een trailer. Het spel komt zoals gezegd uit op 30 november. In Europa zal er naast een digitale editie ook een fysieke versie uitkomen. Deze fysieke versie zal wel €10 duurder (€34,99) zijn dan zijn digitale tegenhanger (€24,99).

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Harvest Life komt deze maand naar de Switch

 • 15/11/2018 om 11:40
  Permalink

  “Deze fysieke versie zal wel €10 duurder (€34,99) zijn dan zijn fysieke tegenhanger (€24,99)”
  De laatste fysieke moet denk ik digitale zijn…

  Ik ben benieuwd of dit weer een beetje het Harvest Moon-gevoel terug kan brengen. Die games zijn de laatste tijd behoorlijk achteruit gegaan, maar ik vind het wel leuk om dit soort spellen te spelen.
  Lekker rustgevend 🙂

Geef een reactie