The Liar Princess and the Blind Prince krijgt releasedatum

Volgend jaar kan het Westen ook aan de slag met deze titel.

NIS America heeft bekend gemaakt dat het Westen vanaf volgend jaar ook kan genieten van de game. The Liar Princess and the Blind Prince zal namelijk volgend jaar op 12 februari verschijnen. We hebben een trailer onderaan het bericht toegevoegd.

The Liar Princess and the Blind Prince vertelt het verhaal van twee zielen die bij elkaar gebracht worden door een misverstand. Je zal als wolf opereren, maar ziet er uit als een onschuldige prinses. Als prinses moet je de blinde prins door gevaarlijk bos moeten leiden. Hij gaat opzoek naar de heks die ervoor kan zorgen dat hij weer zicht krijgt. Het bos is natuurlijk niet veilig en dus bescherm je als wolf de prins voor al het kwaad.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie