Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

THQ Nordic kondigt drie games aan voor de Switch

THQ, ooit een failliet bedrijf, is de laatste tijd enorm actief. Vandaag hebben ze drie nieuwe games aangekondigd voor de Switch.

THQ is de laatste tijd enorm actief. Vandaag hebben ze weer drie nieuwe games aangekondigd voor de Switch.

De drie nieuwe games van THQ Nordic zullen allemaal begin 2019 verschijnen en een prijs hebben van €29,99 per stuk.  De volgende games zijn aangekondigd: Sphinx and the Cursed Mummy, een game die zijn inspiratie haalt uit het oude Egypte waarin je het moet opnemen tegen Set de god van chaos. De tweede game is The Book of Unwritten Tales 2, een game welke een vervolg is op een spel welke onder andere op de Wii U verscheen. Ook in deel 2 zal het draaien om het oplossen van logica puzzels. Als laatste is er The Raven Remastered, een point-and-click game welke volledig hermaakt is met nieuwe animaties en graphics. Meer details zijn hieronder te vinden in de officiële beschrijvingen die komen van een persbericht van THQ.

Sphinx and the Cursed Mummy

Sphinx and the Cursed Mummy is een origineel 3rd-person actie avontuur geïnspireerd door de mythologie van het oude Egypte. Reis over de wereld, via magische portals, om de kwaadaardige plannen van Set te dwarsbomen. De reis vereist Sphinx’s vaardigheden, behendigheid en speciale krachten. Hij zal ook moeten vertrouwen op zijn onwillige vriend, de Mummy, om te helpen wanneer hij onopvallend moet zijn. Door de gestolen magische kronen van Egypte te vinden, kan Sphinx Set stoppen en de wereld redden. 

•        Gebruik de Sphinx’s vaardigheid met wapens om dodelijke mythische monsters onder ogen te zien en transformeer naar een gevleugelde leeuw. 
•        Neem de controle over Mummy wanneer kracht- en vechtvaardigheden niet benodigd zijn en gebruik zijn stealth vaardigheid om vijanden te vermijden.
•        Werk samen met honderden unieke en fantasierijke wezens, vijanden en bondgenoten.
•        Fantastische graphics brengen deze mythische wereld gebaseerd op Egyptische legendes tot leven. 

The Book of Unwritten Tales 2

In The Book of Unwritten Tales 2 bestuurt de speler 4 verschillende karakters in een liefdevol gecreëerde fantasiewereld, waarin moeilijke logica puzzels opgelost moeten worden in een klassieke point-and-click stijl. Het opwindende verhaal en de gebruikelijke BoUT humor met talloze knipogen naar fantasie elementen en kleurrijke personages garanderen meer dan 20 uur speelplezier. 

•        Fantastisch verhaal met meer dan 20 uur gameplay.
•        Klassieke BoUT humor vol met verwijzingen naar Lord of the Rings, The Hobbit, Harry Potter, Discworld, Game of Thrones of World of WarCraft om er een paar te noemen.
•        Honderden gekke en verrassende logica puzzels
•        Vier speelbare helden. Één van hen is roze.
•        Projection-mapping-technologie combineert de geweldige functies van 2D en 3D.
•        Soundtrack met alle klassiekers en nieuwe stukken.

The Raven Remastered

Londen, 1964. Een oude robijn is gestolen uit het British Museum. Op de plaats delict: een ravenveer. Probeert iemand in de voetsporen te treden van The Raven, de legendarische meesterdief, die jaren daarvoor verdwenen was?
Inspecteur Anton Jakob Zellner bevindt zich in het midden van het soort moordmysterie dat hij tot nu toe alleen kende van het lezen van zijn favoriete misdaadromans. Niets is wat het lijkt. Iedereen heeft iets te verbergen. En de Raaf is iedereen altijd een stap voor …

•        Een klassiek whodunit-avontuur van KING Art, de makers van de serie Book of Unwritten Tales
•        Ervaar een spannend misdaadverhaal door de ogen van meerdere personages
•        Klassieke locaties voor moordmysterie, van een trein in de Zwitserse Alpen, tot een majestueus cruiseschip en het Cairo Museum
•        Stemwerk van hoge kwaliteit van een meeslepende cast met eigenzinnige personages
•        Volledig geremastered animaties, belichting en haar in Full HD-resolutie

https://www.youtube.com/watch?v=rLd2M6KvmCs