Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Smite Founders Pack voor Switch ontdekt in datamine

Smite
Het lijkt weer een stukje zekerder dat Smite naar de Switch komt.

Het gerucht is er al langer maar, een nieuwe datamine van Smite wijst op een Switch pakket.

Tijdens het dataminen van de game kwam ontzettend veel informatie vrij over aankomende veranderingen. Opvallend was echter de toevoeging van een Founders Pack voor de Nintendo Switch. Hoewel dit nog geen officiële bevestiging is is het zeer waarschijnlijk dat de informatie klopt. Paladins werd namelijk op een zelfde manier gelekt voor de release afgelopen zomer. Het Founders Pack zal waarschijnlijk betaald zijn en vroege toegang geven tot de game en als extra vijf extra “heroes” vrijspelen. Dit was ook het geval bij Paladins welke door dezelfde ontwikkelaar is gemaakt.

Hieronder staat het stukje uit de datamine gericht op de Switch:

New Skins / Cosmetics
Switch Founder’s Pack

  • Thor
  • Ymir
  • Zeus
  • Scylla
  • Neith

 

Bron