Smash Bros. muurschildering komt tot leven in nieuwe reclame

De bekende muurschildering van Super Smash Bros. Ultimate is tot leven gekomen.

Nog minder dan een maandje wachten en dan komt die nieuwste telg in de enorm populaire serie uit. Nintendo is daarom ook van start gegaan met het promoten van de game. Zo was er afgelopen weekend al een evenement bij Game Mania waarbij je alle vechters kon uitproberen en nu heeft Nintendo een nieuwe video uitgebracht voor de game. Deze video is echter geen trailer met gameplay maar, een cinematische trailer waarbij de het schilderij waarin elke vechter te zien is tot leven komt. De video is hieronder te zien.

Wil je meer nieuws over Super Smash Bros. Ultimate? Klik dan hier.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Eén gedachte over “Smash Bros. muurschildering komt tot leven in nieuwe reclame

Geef een reactie