McDonald’s Canada bevestigt: Ronald McDonald niet in nieuwe Smash Bros

Helaas voor alle liefhebbers van de Amerikaanse fastfoodketen!

Volgende maand verschijnt Super Smash Bros Ultimate. op de Nintendo Switch. Deze grootste Smash-titel tot nu toe brengt vele geruchten mee. Sommige fans hoopten stiekem dat de mascotte van McDonald’s, Ronald McDonald, zal verschijnen in het ultieme spel. Alhoewel de Canadese McDonald’s het een gaaf idee vindt, zijn er nog geen plannen tot nu toe om de strijd aan te gaan met de mascotte.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

5 gedachten over “McDonald’s Canada bevestigt: Ronald McDonald niet in nieuwe Smash Bros

  • 12/11/2018 om 21:06
    Permalink

    In de eerste plaats al “MEEN JE DIT SERIEUS!?” Natuurlijk was hij er NOOIT ingekomen dat is een nog slechtere keuze dan Spongebob, Shrek of Sans, als ze dit echt hadden gedaan (Piranha Plant vind ik nog grappig, en Goku als die niet was begonnen als Anime personage had hij misschien een kans gemaakt om tenminste in Smash te komen) zou ik lijp hebben gevonden.

  • 13/11/2018 om 16:49
    Permalink

    Zou hem er ook niet in willen hebben maar vergeet niet dat in het 8 en 16 bit tijdperk er verschillende games van Mc Donald’s uit zijn gekomen voor verschillende consoles. Ook hebben nintendo en Mc Donald’s al een lange geschiedenis samen. Denk aan reclames, speelgoed en games.

Geef een reactie