Firewatch “bijna klaar” voor de Switch

De release van populaire indie-titel is “heel dichtbij”.

Firewatch is eerder dit jaar aangekondigd voor de Nintendo Switch.  De ontwikkelaars studio, Campo Santo, van deze titel is erg stil gebleven over de releasedatum van Firewatch op de Nintendo Switch. Volgens een van de ontwikkelaars, Jake Rodkin, heeft via Twitter laten melden dat de game snel zal verschijnen op de Switch.

Firewatch is een avontuurlijke first-person game gemaakt door Campo Santo. In Firewatch volg je het verhaal van een brandwacht. Dit is een persoon die in de gaten moet houden of er geen bosbranden zijn. Het verhaal is gebaseerd op de grote branden in Yellowstone National Park in 1988.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 18 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Firewatch “bijna klaar” voor de Switch

Geef een reactie