[FEATURE] Wat speelde de DN-redactie deze week?

Elke week laten verschillende redactieleden van Daily Nintendo weten met welke games ze zich hebben vermaakt en gaan vermaken.

Naast het feit dat we jullie elke dag het laatste Nintendo-nieuws brengen, hebben we natuurlijk ook een eigen leven en is de redactie dan ook ook meer dan genoeg bezig met gamen. Benieuwd met welke spellen de redactieleden van DN de tijd doorkomen? Je leest het wekelijks hier.

Randy

De afgelopen week heb ik veel gespeeld met Road Redemption welke net verschenen is voor de Nintendo Switch. Het spel is de spirituele opvolger van Road Rash en ik heb me hier zeker flink wat uurtjes mee weten te vermaken. Helaas is het op het gebied van gamen in verband met tijdgebrek daar wel bij gebleven. Mocht je benieuwd geworden zijn naar dit speel dan kun je nu de review lezen op Daily Nintendo!

 


Jop

Hoewel ik de review van Diablo III woensdag al af had heb ik dit spel ook de rest van de week nog veel gespeeld. Andere spellen kwamen hierdoor (en door een drukke baan) bijna niet meer aan bod. Gelukkig heb ik gisteren nog wel de tijd gevonden voor een paar potjes Splatoon 2. Dit blijft nog steeds een van mijn favoriete spellen voor de Nintendo Switch.

 

Esther

Deze week was ik even aan het bijkomen van de tentamenstress, dus besloot ik om weer eens Animal Crossing: New Leaf op te pakken! De spellen uit deze franchise vind ik altijd erg ontspannend. Het deed mij erg veel plezier om mijn dorpje, waar ik altijd veel aandacht in heb gestoken, en mijn mede-dorpsbewoners weer eens te zien. Animal Crossing is de eerste Nintendo franchise die ik als kind speelde, dus het is dan ook vanzelfsprekend dat ik ook enorm uitkijk naar de Switch-release van Animal Crossing!

En wat heb jij deze week gespeeld? Op het forum kun je elke week met onze community delen met welke titels jij je hebt vermaakt!

Deel nu meteen jouw aanwinsten en speelsessies met onze leden! 

Geef een reactie