Eerste trailer voor de Pokémon: Detective Pikachu-film

Ben jij klaar voor de eerste Hollywood Pokémon-film?

Het wachten is eindelijk voorbij, voor het eerst krijgen we bewegende beelden te zien van de aankomende Pokémon: Detective Pikachu-film. In de film zullen we Justice Smith als Tim Goodman, Kathryn Newton als Lucy Stevens en niemand minder dan Ryan Reynolds als Pikachu. De eerste trailer laat ons het hoofdplot van de film zien. Een jongen, Tim Goodman genaamd, komt in aanraking met een wel hele bijzondere Pikachu. Hij ziet zichzelf namelijk als een detective en kan namelijk moeiteloos met Tim communiceren. Samen met Pikachu gaat hij vervolgens op zoektocht naar zijn vermiste vader.

Daarnaast zien we in de trailer zien dat de verschillende Pokémon op een realistische manier zijn vormgegeven. Zo heeft Pikachu een donzige vacht en Charizard ruige schubben. De film moet in mei 2019 in de bioscoop te zien zijn. De eerste trailer is hieronder te bekijken.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

5 gedachten over “Eerste trailer voor de Pokémon: Detective Pikachu-film

Geef een reactie