Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

‘Before we Met’ Tempest Trials+ gaat van start in Fire Emblem Heroes

Fire Emblem
Er is weer een nieuwe Tempest Trial+ online gekomen voor Fire Emblem Heroes. Lees verder voor de details

De Free to Play game Fire Emblem Heroes heeft weer een nieuwe update voor Tempest Trials gehad. In Tempest Trials is het de bedoeling dat je achter elkaar een serie lastige levels afgaat en een zo hoog mogelijke score haalt voor grote beloningen. In de Before we Met editie staat de mogelijkheid om een jonge variant van Azura vrij te spelen centraal. Andere prijzen die je kan verdienen zijn twee Sacred Seals. Dit zijn de Atk/Def  Bond 1 en Water Boost 1 seals. Naast de grote prijzen zijn er dagelijks uitdagingen waarmee je refining stones kan ontvangen.

Fire Emblem Heroes

 

Lees hier ons andere nieuws over Fire Emblem Heroes