Trailblazers Switch beelden

De game komt aankomende week naar de Switch. 

Trailblazers maakt aankomende week zijn debuut op de Switch. De game zal vanaf 15 november beschikbaar zijn voor de Switch. Als je benieuwd bent hoe deze game eruit ziet kun je de beelden hieronder bekijken.

Trailblazers is een 3v3 co-op racegame waarbij je als team moet samenwerken door tijdens het racen de baan in jouw kleur te verven. Rijdt je op de kleur van je team, dan zal je auto een boost krijgen. Als je langer op je eigen kleur zit krijg je een steeds grotere boost. Om te winnen zal je dus slim gebruik moeten maken van de verf om de voorsprong te krijgen die nodig is om de tegenstander voor te blijven.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Trailblazers Switch beelden

Geef een reactie