Katamari Damancy Reroll krijgt een demo

Deze zal beschikbaar worden wanneer de game uitkomt. 

Katamari Damancy Reroll komt 7 december naar de Switch. Het is een nieuwe versie van het origineel, maar als je niet zeker weet of je de game wilt gaan halen heeft Bandai Namco straks de oplossing voor je. Op de dag van de release zal er namelijk ook een demo beschikbaar worden.

In Katamari Damacy speel je The Prince of All Cosmos. Zijn vader, de koning, heeft in een nogal verwarde bui alle sterren in het heelal verwoest. Het is aan jou om nieuwe sterren te maken. Hoe je dit doet? Door een heleboel willekeurige objecten op te rollen in een bal, binnen een tijdslimiet en met verschillende specifieke opdrachten. Als je benieuwd bent hoe dit eruit ziet kun hieronder alvast wat beelden bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie