Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 22

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

5 november 2018

De eerste vechter van de dag meldt zich! Ken balt zijn vuisten als echovechter van Ryu. Ze verschillen enigszins van elkaar, net als in de originele game. Zo ziet Kens Hadoken er anders uit, heeft zijn sterke Shoryuken vlammen en beweegt hij iets sneller. De rode karateka heeft twee ultieme smashes: Shinryuken en Shippu Jinraikyaku.

 

6 november 2018

Hij is geen nieuwe vechter, maar duikt wel op als hulptrofee. Spring Man springt en rent door het level en deelt flinke klappen uit met z’n elastische armen, net als in ARMS. Ook kan hij zijn krachtige rush-aanval ontketenen om zijn tegenstander volledig toe te takelen.

Naast een hulptrofee krijgen we ook een nieuw stukje muziek voorgeschoteld. Je kunt nu luisteren naar Street Fighter II / Guile Stage. Zelfs fans die dit nummer al honderden keren hebben gehoord, zullen subtiele nieuwigheden ontdekken in deze versie, die gemaakt is door Yuzo Koshiro.

 

En dat is nog niet alles. We krijgen ook wat nieuwe info en afbeeldingen van Spirits. Spirits zijn personages die hun fysieke vorm zijn kwijtgeraakt. Je vechter kan allerlei vaardigheden krijgen en sterker worden als je hem of haar met spirits uitrust. Ontdek zelf hoeveel verschillende spirits er zijn. Je zult versteld staan!

7 november 2018

Spiritgevechten hebben diverse omstandigheden die je doen denken aan het personage waar je tegen vecht. Als het je lukt om zo’n gevecht te winnen, krijg je de kans om de spirit te bemachtigen!

8 november 2018

Olimar heeft in gevechten de leiding over verschillende Pikmin. De kleuren van de Pikmin komen overeen met bepaalde vaardigheden. Je kunt trouwens ook als Alph spelen!

 

9 november 2018

De hoofdpersoon uit Project Zero: Maiden of Black Water is nu een hulptrofee. Met haar Camera Obscura kan ze je voor een korte tijd verlammen, dus pas op!

En als je nog niet genoeg hebt van Spirits hebben we hier het laatste deel van info over de nieuwe modus voor deze week. Er zijn twee soorten spirits. Hoofdspirits verbeteren de fysieke capaciteiten van je vechter en hulpspirits geven je vechter extra vaardigheden. Je kunt ontzettend veel combinaties maken, dus probeer er zo veel mogelijk uit!

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 22

Geef een reactie