Nieuwe helden in Fire Emblem Heroes: Adrift

Roep nu droomversies op van helden in Fire Emblem Heroes!

In deze nieuwe banner zijn helden terug te vinden zoals zij eruit zagen in Azura’s dromen. Hiertoe behoren droomversies van Corrin (zowel mannelijk als vrouwelijk), Camilla, en de nieuwe held uit Fire Emblem Fates; Mikoto. Eveneens is het mogelijk om de jonge versie van Azura als beloning te verkrijgen in de nieuwe Tempest Trials +. Deze banner zal live zijn tot 21 november.

Wie van deze helden zou jij graag willen oproepen? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie