Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ga op de foto met Charles Martinet, de stem van onder andere Mario!

Over een paar weken gaat de Heroes Dutch Comic Con van start en de bekende Charles Martinet zal hier aanwezig zijn!

Over een paar weken gaat de Heroes Dutch Comic Con van start en de bekende Charles Martinet zal hier aanwezig zijn!

Zou jij ooit wel eens op de foto willen met de man die onder andere de stemmen van Mario en Luigi inspreekt? Of is een handtekening van hem voor jou echt een droom? Zet dan 24 en 25 november 2018 alvast in je agenda. Dat weekend zal in de Jaarbeurs in Utrecht namelijk de grootste Comic Con van Nederland weer plaats gaan vinden. Dit jaar is ook Charles Martinet hier aanwezig. Op beide dagen zal hij aanwezig zijn en kun je een handtekening van hem kopen en tevens met hem op de foto gaan. Meer informatie kun je hier vinden.