Super Smash Bros. Ultimate “Play Anytime, Anywhere”-trailer

Ben jij al klaar om de nieuwste Smash Bros. overal en altijd te spelen?

Over iets minder dan een maand verschijnt Super Smash Bros. Ultimate voor Nintendo Switch. Dit is de eerste Smash-titel die je zowel op tv als overal in handheld-modus kan spelen. Laat dat nu juist het onderdeel zijn dat Nintendo breed heeft uitgelicht in een nieuwe trailer voor de game. De trailer toont geen nieuwe informatie, maar focust zich helemaal op het samenspelen van de game.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december 2018 voor Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Super Smash Bros. Ultimate “Play Anytime, Anywhere”-trailer

Geef een reactie