Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo wil Nintendo Switch Online aantrekkelijker maken

Shuntaro Furukawa had een paar interessante opmerkingen over Nintendo Switch Online. 

Shuntaro Furukawa had een paar interessante opmerkingen over Nintendo Switch Online. 

Tijdens de laatste financiële briefing van Nintendo heeft president Furukawa ook gesproken over Nintendo Switch Online. Volgens Furukawa denkt Nintendo dat de onlineservice een goede lancering heeft gehad, maar de service is nog maar net begonnen, dus ze zijn niet van plan om momenteel de huidige abonneeverhoudingen of het aantal abonnees openbaar te maken. Het doel voor het lanceren van de dienst is om “More Games. More Features. More Fun.” naar de Nintendo Switch te brengen. De focus ligt volgens Furukawa op dit moment op het vergroten van de aantrekkelijkheid van de service. Nintendo wil de komende jaren de inhoud van de service voor het abonneebestand verder verbeteren om een ​​bepaalde omvang te bereiken.

Wat betreft de plannen in de toekomst voor de service, stelt Furukawa dat Nintendo Switch Online in wezen een digitale service is, maar Nintendo ook controllers speciaal voor gebruik met Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online exclusief aan abonnees van de service aanbiedt. Het bedrijf ziet de noodzaak om de service verder te ontwikkelen dan alleen maar op digitaal gebied.

Bron